Τα πλεονεκτηματα της χρησης solarium

Πλεονεκτήματα της χρήσης σολάριουμ

Όλοι ονειρεύονται ένα όμορφο, ομοιόμορφο μαύρισμα. Δεν είναι πάντα δυνατό να το αποκτήσετε φυσικά, οπότε η καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες ενός σολάριουμ. Υπάρχουν πολλά οφέλη από το μαύρισμα στο σολάριουμ. Θα προσπαθήσουμε να σας αναφέρουμε κάποια:

Πλεονεκτήματα μαυρίσματος στο σολάριουμ
Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα της χρήσης σολάριουμ είναι να έχουμε ένα όμορφο, ομοιόμορφο μαύρισμα που μας κάνει να νιώθουμε πιο ελκυστικοί βελτιώνοντας τη διάθεσή μας.

Οι τακτικές επισκέψεις στο σολάριουμ προετοιμάζουν το δέρμα μας για την επαφή με τον ήλιο, οπότε κατ’ επέκταση αποφεύγουμε και τον κίνδυνο εγκαυμάτων του δέρματος όταν εκτεθούμε για πρώτη φορά πιο έντονα στον ήλιο.

Σίγουρα, μια επίσκεψη στο σολάριουμ είναι μια μορφή χαλάρωσης. Οι υπεριώδεις ακτίνες διεγείρουν το σώμα για να παράγει βιταμίνη D, τις ελλείψεις των οποίων μπορούμε να νιώσουμε ειδικά το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Ας θυμηθούμε, ωστόσο, ότι παρά την ευεργετική επίδραση του μαυρίσματος στην υγεία και την ευημερία μας, όπως σε όλα, είναι απαραίτητο να διατηρηθεί το μέτρο.

Μαύρισμα στο σολάριουμ – για υγεία!
Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι η υπεριώδης ακτινοβολία έχει ευεργετική επίδραση στο ανθρώπινο σώμα. Οι τακτικές επισκέψεις στο σολάριουμ βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, μειώνουν την πίεση και διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία. Η λογική χρήση του σολάριουμ συμπληρώνει επίσης τις ανεπάρκειες της βιταμίνης D3, η οποία αποτρέπει πολλές σοβαρές ασθένειες. Οι στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης που παίρνουμε χρησιμοποιώντας το σολάριουμ έχει επίσης σημαντικό αντίκτυπο στην υγεία. Επίσης βελτιώνεται η ευεξία και αυτοεκτίμηση μας όταν έχουμε ομοιόμορφο μαυρισμένο δέρμα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του μαυρίσματος στο σολάριουμ;
Αν και σήμερα το σολάριουμ έχει πολλούς αντιπάλους, δεν μπορείτε να ξεχάσετε τα πλεονεκτήματα της χρήσης του. Εάν ακολουθείτε όλους τους κανόνες ασφαλείας και προσέχετε το δέρμα σας, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Χωρίς εμπόδια, μπορούμε να απολαύσουμε ένα ωραίο μαύρισμα ακόμη και το χειμώνα.

1. Σύνθεση βιταμίνης D3
Όχι μόνο η φυσική ηλιοθεραπεία στην παραλία, αλλά και μια επίσκεψη στο σολάριουμ επιταχύνει την απορρόφηση της βιταμίνης D3. Αυτή η βιταμίνη είναι απαραίτητη για την κατασκευή ισχυρών και υγιών οστών και δοντιών, καθώς και για τη διατήρηση αποτελεσματικών μυών.

2. Ένας τρόπος για να βελτιώσετε τη διάθεσή σας
Κατά τη διάρκεια του μαυρίσματος, εμφανίζονται ενδορφίνες. Οι ορμόνες ευτυχίας προσθέτουν ενέργεια σε εμάς, έτσι το σολάριουμ μπορεί να είναι μια συνταγή για καλή διάθεση ειδικά σε μια εποχή που ο ήλιος είναι σαν θεραπεία.

3. Ελκυστική εμφάνιση
Το μαυρισμένο σώμα φαίνεται υγιές, φαίνεται πιο λεπτό. Η ωραία εμφάνιση όπως είπαμε αυξάνει την αυτοπεποίθηση. Φυσικά, δεν μπορείτε να το παρακάνετε γιατί το πολύ έντονο μαύρισμα αντί για ομορφιά, προσθέτει χρόνια.

4. Πριν από ένα σημαντικό γεγονός
Αν μας περιμένει ένα σημαντικό γεγονός και θέλετε να ξεχωρίσετε, το σολάριουμ μπορεί να είναι ένας γρήγορος τρόπος βελτίωσης της εμφάνισης. Πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν υπηρεσίες πριν από ένα πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

7 συμβουλές για το πώς να προετοιμαστείτε για την πρώτη σας επίσκεψη στο σολάριουμ:
Αν φέτος δεν σκοπεύετε να πάτε διακοπές, αλλά ονειρεύεστε ένα χρυσό μαύρισμα, χρησιμοποιήστε υπηρεσίες σολάριουμ. Εάν αυτή είναι η πρώτη σας επίσκεψη, φροντίστε να διαβάσετε μερικές πρακτικές συμβουλές.

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν από την πρώτη σας επίσκεψη στο σολάριουμ;
Εάν ονειρεύεστε ένα όμορφο, ομοιόμορφο μαύρισμα με σολάριουμ, θυμηθείτε να επιλέξετε το σωστό μέρος. Τέτοιες υπηρεσίες παρέχονται από εξειδικευμένα σαλόνια που προσέχουν μέχρι και τη τελευταία λεπτομέρεια. Για την πρώτη επίσκεψη στο σολάριουμ χωρίς περιττό άγχος, διαβάστε 6 συμβουλές που πρέπει να γνωρίζουν όλοι.

1. Προετοιμάστε το δέρμα σας (ξεφλούδισμα)
Την ημέρα πριν από το ραντεβού σας, κάντε ξεφλούδισμα ολόκληρου του σώματος. Με αυτόν τον τρόπο, θα αφαιρέσετε τη νεκρή επιδερμίδα, το δέρμα θα γίνει λείο και πιο ευαίσθητο στο μαύρισμα. Χάρη σε αυτό, το μαύρισμα θα διαρκέσει περισσότερο στο δέρμα.

2. Σταματήστε τα αρώματα και τα λιπαντικά του δέρματος
Την ημέρα που πάτε σε σολάριουμ, μην χρησιμοποιήσετε αντιιδρωτικά και αρώματα. Το αλκοόλ και τα αρώματα που περιέχονται στα καλλυντικά μπορούν να συμβάλουν στην εμφάνιση ανεπιθύμητων αλλεργικών αντιδράσεων. Την ημέρα της συνεδρίας, μην βάζετε τα δικά σας καλλυντικά με προσθήκη λαδιών στο σώμα, καθώς μπορεί να προκληθεί ερεθισμός.

3. Ενημερώστε το προσωπικό ότι είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε σολάριουμ
Όταν επισκέπτεστε το σολάριουμ, μιλήστε αμέσως με το κατάστημα και πείτε ότι είναι η πρώτη σας φορά στο σολάριουμ. Ο ειδικός βάσει της συνομιλίας θα σας συμβουλεύσει εξειδικευμένα, θα επιλέξει το σωστό κρεβάτι και θα καθορίσει τη σωστή διάρκεια της συνεδρίας. Εάν κάτι σας ενοχλεί, κάντε ερωτήσεις. Σίγουρα θα φροντίσουμε να εξυπηρετηθείτε κατάλληλα.

4. Βγάλτε το μακιγιάζ και τα κοσμήματά σας.
Αμέσως πριν από τη συνεδρία μαυρίσματος, ξεπλύνετε το μακιγιάζ (μπορείτε να το κάνετε νωρίτερα στο σπίτι). Όταν κάνετε σολάριουμ, δεν μπορείτε να φοράτε κοσμήματα, γι ‘αυτό αφαιρέστε όλα τα σκουλαρίκια, τα δαχτυλίδια. Εάν φοράτε φακούς επαφής, αφαιρέστε τους επίσης.

5. Προετοιμάστε το σώμα σας
Καλύψτε το σώμα σας με ειδικά καλλυντικά που ενεργοποιούν την παραγωγή μελανίνης. Μπορείτε να κάνετε τη συνεδρία σας γυμνοί ή να μείνετε στο εσώρουχό σας. Εάν διαλέξετε την επιλογή χωρίς εσώρουχα, θυμηθείτε να καλύψετε τις θηλές σας. Φοράτε γυαλιά ασφαλείας στα μάτια σας.

6. Ενυδατώστε το δέρμα και το σώμα σας
Αμέσως μετά την συνεδρία, πιείτε πολύ νερό, γιατί κατά τη διάρκεια της συνεδρίας σίγουρα θα ιδρώνετε πολύ. Προσέξτε την ενυδάτωση του δέρματος. Η τακτική φροντίδα θα κρατήσει το μαύρισμα για περισσότερο.

Πόσα λεπτά χρειάζεται η πρώτη επίσκεψη στο σολάριουμ;
Η πρώτη επίσκεψη στο σολάριουμ δεν πρέπει να διαρκεί περισσότερο από 30 λεπτά – ο χρόνος πρέπει να αξιολογηθεί από τον ειδικό. Οποιαδήποτε επόμενη επίσκεψη μπορεί να διαρκέσει περισσότερο. Μπορείτε να προγραμματίσετε την επόμενη συνάντησή σας μετά από 24-48 ώρες. Εάν έχετε ανοιχτόχρωμο δέρμα, θα πρέπει να κάνετε περισσότερες συνεδρίες. Μετά από περίπου 15 συνεδρίες, κάντε ένα διάλειμμα.

ΔΕΥ-ΠΑΡ: 12:00 πμ – 21:00 μμΣΑΒΒΑΤΟ: 11:00 πμ – 20:00 μμ
ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 40, 15124, ΜΑΡΟΥΣΙ (Εμπ. Κέντρο ΑΙΘΡΙΟ)
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 10, 14562, ΚΗΦΙΣΙΑ‍

Sign up for email &
save on your first order

Marketing by Renfluence
Sunset-Solarium © 2024 All rights reserved.